Свечано обележен Дан МУП-а

Оцена корисника:  0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У недељу 04.06.2017. године у Нишу је обележен Дан Министарства унутрашњих послова, у знак сећања на сукоб са Турцима код Чукур чесме у Београду 1862. године.

Студенти Криминалистичко-полицијске академије учествовали су на централној манифестацији заједно са више од 1.000 припадника свих јединица МУП-а. У свечаном дефилеу пешачких формација један од ешалона чинило је 40 студената Криминалистичко-полицијске академије и 60 полазника Центра за основну полицијску обуку, који су марширали уз ешалоне припадника Жандармерије, Управе криминалистичке полиције, полицијских службеника опште надлежности, припадника Саобраћајне и Граничне полиције, Специјалне антитерористичке јединице и Сектора за ванредне ситуације. Поред пешачког ешалона на прослави Дана полиције присутни су имали прилику да виде показну вежбу припадника Хеликоптерске јединице, Жандармерије, Специјалне антитерористичке јединице, Полицијске бригаде и Сектора за ванредне ситуације али и службене псе са водичима, полицијски оркестар, Чету коњаника и дефиле возила и наоружања Министарства унутрашњих послова.

Поред студената који су учествовали у ешалону, 70 студената Академије учествовало је у протоколарном делу прославе, и имало задужења на различитим локацијама током манифестације.

Слике можете погледати овде

Контакт подаци

Адреса: 11080 Земун, Србија
Цара Душана 196

© Copyright 2018. All Rights Reserved Криминалистичко-полицијска академија. Информатички центар.

Претрага

Адреса: 11080 Земун, Србија
Цара Душана 196

  • (011) 3161-444
  • (011) 3107-100
  • dekanat@kpa.edu.rs