Мастер академске студије - Криминалистике

В:Д. ПРОДЕКАНА ЗА СТУДИЈЕ ДРУГОГ СТЕПЕНА

СликаИМЕ И ПРЕЗИМЕ
Александар Бошковић
ТЕЛЕФОН
+ 381 11 31 07 108
E-MAIL
Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Студентска служба - питања и одговори
Радно време: од 10.00 до 13.00

СликаИМЕ И ПРЕЗИМЕ
Љиљана Јаношевић
ТЕЛЕФОН
+ 381 11 31 07 967
E-MAIL
Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Студијски програм мастер академских студија криминалистике изводи се на Криминалистичко-полицијској академији, као студије другог степена које трају једну школску годину (два семестра) и носе 60 ЕСПБ бодова.
Право уписа на студијски програм мастер академских студија криминалистике имају кандидати који су претходно остварили обим основних студија од најмање 240 ЕСПБ бодова, у трајању од најмање осам семестара и кандидати који су стекли високо образовање по прописима који су важили до дана ступања на снагу Закона о високом образовању, завршетком основних студија у трајању од најмање осам семестара, а који су завршили факултете из друштвено-хуманистичких поља, као и из интердисциплинарних студија области криминалистика, безбедност и заштита животне средине.
Годишња оптерећеност студената је 600 часова, од тога 240 часова предавања, 240 часова вежби и 120 часова студијског истраживачког рада. Трајање семестра је 15 седмица.
Студенти на првом семестру имају четири обавезна, а на другом семестру четири изборна предмета и дипломски рад.
Студијски програм мастер академских студија усклађен је захтевима ЕСПБ бодова чиме је омогућено упоређивање са сродним студијама на универзитетима у свету. У складу са захтевима, ЕСПБ у првом семестру предмети имају 24 бода, а у другом 36 што укупно чини 60. Студент уписује сваки семестар посебно.
Студент који положи све испите утврђене студијским програмом мастер академских студија и одбрани дипломски рад стиче високо образовање и академски назив МАСТЕР КРИМИНАЛИСТА.
Ажурирано феб202017

KPA

© Криминалистичко-полицијска академија

 

Koнтакт

Адреса: 11080 Земун, Цара Душана 196
Телефон: 3161-444
Факс: 3162-150
Е-mail: dekanat@kpa.edu.rs

Пратите нас на: