Конкурс KA 103 за доделу бесповратних средстава

Конкурс за наставно особље, можете погледати овде
CV образац, можете погледати овде
Language assessment, можете погледати овде
Application form, можете погледати овде

Еразмус+ Општи позив за подношење предлога пројеката за 2021. годину

Европски програм за област образовања, обука, младих и спорта – Еразмус+ започиње нови седмогодишњи период спровођења који траје од 2021. до 2027. године. Програм наставља да подржава различите облике сарадње међу установама и организацијама кроз конкурсе за пројекте. Европска комисија је 26. марта 2021. године објавила нови Еразмус+ Општи позив за подношење предлога пројеката за 2021. годину, у којем су наведене врсте пројеката који ће бити финансирани, као и рокови за све појединачне компоненте програма. Очекује се да ће се статус Републике Србије као програмске земље наставити и у новом програму, што значи да би установе и организације имале могућност да пуноправно учествују у свим деловима Еразмус+ програма, као координатори или партнери...

Novi Erazmus+ program će trajati od 2021. do 2027. godine

Novi Erazmus+ program će trajati od 2021. do 2027. godine a ukupna sredstva namenjena programu za ceo period iznose 26 milijardi evra. Republika Srbija nastavlja učešće u Erazmus+ programu kao programska zemlja, što visokoškolskim ustanovama, nosiocima Erazmus povelje, pruža mogućnost učešća u svim delovima programa. Usled pandemije koronavirusa i kašnjenja usvajanja EU budžeta za naredni period, Evropska komisija je donela odluku da prvi poziv za podnošenje projektnih prijava bude početkom 2021. godine, ali ne pre marta meseca. U narednom periodu, nakon objave Programskog vodiča za period od 2021. do 2027. godine, Fondacija Tempus će ogranizovati Erazmus+ nedelju sa ciljem pružanja detaljnih informacija o novom ciklusu programa.

Vebinar: Kako na studentsku razmenu kroz Erazmus+ program?

Vebinar: Kako na studentsku razmenu kroz Erazmus+ program? Vebinar je namenjen aktuelnim i budućim studentima osnovnih, master i doktorskih studija na visokoškolskim ustanovama u Republici Srbiji koji su zainteresovani da jedan deo svojih studija provedu na stipendiranoj razmeni u inostranstvu. Na vebinaru će biti reči o uslovima učešća na Erazmus+ razmenama, visini i obuhvatu stipendija, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave. Vebinar će biti održan u četvrtak, 11. februara, u vremenu od 16 do 17 časova, a za prijavu učešća potrebno je popuniti kratak registracioni formular , najkasnije do 11. februara, u 12 časova.

Vebinar: Resursi za pisanje Erazmus+ projekata

Vebinar: Resursi za pisanje Erazmus+ projekata Vebinar je namenjen predstavnicima svih vrsta organizacija i ustanova aktivnih u oblasti obrazovanja, mladih i sporta koji planiraju da u narednom periodu učestvuju u pisanju i podnošenju prijava Erazmus+ projekata. Učesnici vebinara će moći da saznaju koje sve besplatne resurse Fondacije Tempus i Evropske komisije mogu da iskoriste prilikom osmišljavanja i pisanja Erazmus+ projekata. Između ostalog, biće reči o platformi Erasmus+ project results, informacijama dostupnim na sajtu Erazmus+ programa u Republici Srbiji, prezentacijama, video tutorijalima, kao i o aktivnostima podrške Fondacije Tempus u toku trajanja konkursa (info dani, radionice za pisanje projekata, konsultacije). Vebinar će biti održan u sredu, 24. februara sa početkom u 16 časova, a za prijavu je potrebno popuniti kratak registracioni formular  do 24. februara u podne.

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Земун, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени